New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

I.D. Fest te face bec!

Când eraţi prea mici ca să citiţi, când ştiaţi doar pufuleţi şi desene, în Bacău se întâmplau belele. O mână de tineri s-au pus să facă teatru cum, când, dar chiar şi unde au vrut ei. Au făcut teatru amator şi tinerel! Dar s-au gândit că ar fi şi mai belea să organizeze ei, cap-coadă, un festival de tineri pentru tineri. Şi uite cum se naşte fericirea asta, primul astfel de festival din toată ţara. Două litere, atât trebuie ştiute! I.D.!

 

Și de atunci, generaţiile de organizatori sunt într-o continuă mişcare, dar nu browniană! Vin, zâmbesc, pun umărul la treabă, organizează, mai cresc şi ei, un centimentru-doi, şi pleacă peste mări şi ţări, dar mereu se întorc la festivalul lor, unii în piele de traineri, alţii în costum de actori sau în uniformă de juriu, aici, acasă.

 

Însă între timp, festivalul trece anul şi prinde o ediţie nou-nouţă, ca scoasă din pachet. Aici îşi fac apariţia adolescenți dornici să încerce vibe-ul, să-şi poarte agendele la braţ, să participe la şedinţe fără cravată şi sacouri, dar mai ştii?!,  să aibă mai mereu o zi de vineri ingenioasă, să vadă dacă pot face drumul de la cămin la teatru pe jos, adolescenți dornici să ia parte la festival ca organizatori! Aceştia vin pentru prima dată şi ne bucură că vor să facă parte din familie. Ţi se pare că se potriveşte cu tine? Atunci, haide la carnaval, dovedeşte, nu trebuie să fii gata scos din cutie, şi I.D. Fest te face bec!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment