New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

În culisele departamentelor

Nu este fascinant cum lucrurile se schimbă de la un an la altul? I.D.Fest 17 cu siguranţă nu face excepţie. Ce se mai întâmplă între timp în organizare? Ei bine, multe schimbări. Am aflat noii coordonatori de proiect: Goldan Roberta şi Kiriacopulu Dariana.

 

Cât despre fiecare departament în parte ce ar fi de zis? Au fost aleşi şefii fiecărui departament, care au pornit deja munca pentru campania de recrutare. Dar să facem evidenţa:

 

Secretariatul: idee mai nouă sau mai veche de departament care a rezultat din transformarea departamentului de logistică şi lucru manual existent până acum. Aici avem de-a face cu liste de contacte, obiecte, evenimente, invitaţii etc. Eşti interesat? Probabil că aici este  păstrat un loc pentru tine!

 

Departamentul de publicitate: se ocupă cu diferite campanii de promovare ce au ca scop aducerea la cunoştinţă că în vară are loc marele eveniment. În caz ca aveaţi dubii, e vorba de Festivalul  I.D. Fest, ediţia a 17-a. Departamentul este responsabil de asemenea şi de pagina de Facebook. Îţi doreşti să fii intermediarul dintre festival şi public? Doreşti ca vocea festivalului să fie cât mai auzită, prin ideile tale? Haide în departamentul de publicitate, te aşteaptă cu braţele deschise!

 

Departamentul de activităţi şi lucru manual: dacă anul trecut erau responsabili doar de petreceri şi activităţi, anul acesta au preluat atribuţiile logisticii şi se vor ocupa şi de lucru manual şi decoraţiuni. Simţi că în tine zace sufletul petrecerii şi ai nişte idei cum să-l exteriorizezi sau cum ai putea organiza cele mai tari petreceri?  Nu aştepta!

 

Departamentul de grafică: are rolul de a crea imaginea Fest-ului, mai mult sau mai puţin, deoarece acesta „pictează” practic tot ce însemană  afişe, imagini, stickere. Dacă ai îndemânare, spirit de creaţie şi dorinţa de a transforma acestea în ceva material, vizibil şi plăcut privirii, aici ţi-ai găsit locul.

 

Departamentul de redacţie: cu obligaţia de a ţine la curent oamenii cu ce se mai întâmplă prin Fest şi în timpul anului, acest departament are grijă ca blogul sa nu râmănă în pană de articole. De asemenea, e direct răspunzător cu ce anume se scrie în revista festivalului. Prin urmare, daca ai o imaginaţie bogată, consideri că îţi place să scrii iar cuvintele au fost mereu prietenele tale, vino să demonstrezi ce poţi.

 

Își face locul aici și această poză, unde departamentele sunt reunite sub numărul 16! Noi suntem curioși și vorbim prin redacție despre cum va fi numărul 17! Ai vreo idee? Hai la carnaval!

În încheiere, I.D. Fest vă aşteaptă la carnaval pentru a afla mai multe! De acum, îți recomandăm să fii atent la tot ce înconjoară!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment