New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Ai auzit ce se întâmplă mâine?

Ai văzut afişul pe holurile liceului? Te-ai uitat la el când urcai la etaj sau când te duceai în sala de sport? Te-ai întrebat oare ce ar însemna Un festival cât un carnaval? Aici găseşti răspunsul.

Ei12023216_841544269297256_1789740281_n bine, haideţi să vă spunem cum stă treaba. I.D. Festul doreşte să te aibă în comitetul de organizare! Aşa că te anunţă din timp şi te invită la seriile de workshop-uri de cunoaştere ce au loc vineri de vineri, începând de mâine până pe 9 octombrie, finalizate cu un interviu, la mijlocul lunii octombrie, în care să demostrezi că vrei să te numeri printre organizatori. Simplu? Aşa şi este. Totul sărbătorit în spirit de carnaval! Sigur te potriveşti în peisajul plin de culoare şi entuziasm.

 

Nu ai uitat, dar îţi mai spunem o dată.  Mâine, 25 septembrie, termini orele, mai stai în parc cu vreo fată sau treci pe acasă, dar de la ora 16:30 eşti la Colegiul Național Vasile Alecsandripentru că încep recrutările I.D. Fest! Adu cu tine doar voie bună, de altceva nu este nevoie! Haide la carnaval!

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment