New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Așa a fost vineri la I.D. Fest

Putem să-ți spunem că ai ratat o zi incredibilă dacă nu ai venit vinerea aceasta la prima serie de recrutări I.D. Fest, ediția a XVII-a. Pentru cei care ați fost acolo, vă mulțumim pentru că ați ales să vă schimbați vinerea. Sperăm, pentru întregul an ce vine, și de ce nu, pentru mult mai mult timp.

 

Ne-am întâlnit cu doritorii de experiențe idfestiene la ora 16:30 la Alecsandri. Atmosfera a fost antrenată cu workshop-uri care alungă plictiseala de peste zi la primul impuls! Cei care au fost prezenți au avut ocazia de a cunoaște echipa, de la cei care au intrat cu un an în urmă, până la dragii oldies care s-au bucurat să țină workshopurile și mai ales, să fie pentru nenumărata oară aici, departamentele, zâmbetele la ordinea minutelor!, senzația de a face parte din fericirea ce se numește I.D. Fest, ca recrut și viitor organizator!

 

12048446_914770881930291_960079725_n

Una dintre cele trei grupe a strigat,,Hai să facem toți un selfie! Daaa! Hai să facem toți un selfie!”

Noi ne bucurăm pentru entuziasmul pe care l-ați adus cu voi, pentru întreaga energie de care ați dat dovadă și pentru dorința de face parte din viitoare echipă! Sperăm că vineri să lipiți din nou scai de voi zâmbetul, voia bună, și vă așteptăm în număr la fel de mare pentru că multe alte suprize vă sunt pregătite!

 

Tot ieri, 25 septembrie, a fost ziua de naștere a unuia dintre membrii dragului juriu I.D. Fest, domnului Matei Chioariu. Nici nu contează câți ani a împlinit pentru că va rămâne veșnic tânăr căci se lasă în fiecare an înconjurat de tinerii ce pun pe picioare festivalul și de fiecare membru al trupelor de teatru! Vă dorim numai succes și întreaga fericire și de abia așteptăm să ne revedem la următoarea ediție I.D. Fest! Vă urăm cu toții La mulți ani!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment