New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Mâine, I.D. Fest revine!


17 ne dă libertatea de a face orice, oricând dorim, cu cele mai vesele zâmbete. Ne oferă ocazia unor distracţii şi bucurii ca înainte de majorat, când ne preschimbăm peste noapte în tineri serioşi şi maturi, oare?!. Aşa că ne mai rămâne un singur an în care să fim copii. Singurul în care putem da drumul la distracţie, în care ne întâlnim la colţ de stradă cu clovni, teatru de păpuşi, animaţie şi … carnaval!12016612_841544172630599_2065472578_n

De ce să te plictisești când poți veni mâine la carnaval? Haide și tu să ne distrăm la ediția 17 și să descoperim împreună dacă devenim sau nu mai serioși, de cum trecem la 18. Ne vedem mâine, 02 octombrie, la Alecsandri, când ceasul tău de pe telefon este 16:30, sperăm că e setat cum trebuie. Îndrăznește să nu vii!

Alegerea este totuși a ta. Dar de ce să pierzi vremea acasă? Mai bine te bucuri că ai venit și te-ai distrat decât să plângi vineri seara când auzi că tot Bacăul a venit la Fest (chiar și cei care în noaptea aceea au stat la muncă până la 2 dimineața). Cei care au venit săptămâna trecută cunosc. Dacă vrei să nu te mai simți pe dinafară, mâine, Alecsandri!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment