New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Curios să afli cum a fost la I.D. Fest?

Ieri a fost 2 octombrie, nu? Și știi ce a mai fost? A doua zi de workshop-uri din cadrul recrutărilor I.D. Fest! Dacă nu ai venit, ei bine, ai ratat încă o zi mult prea faină pentru a fi rezumată în câteva cuvinte pe blog.

 

Grupa care a dorit să-și înghețe oasele afară

Pentru a a-i vedea cum se strâmbă și își scot limba, dă fuga pe pagina de Facebook

 

A debutat cu mici fâstâceli și glume (mă îndoiesc că într-o numărătoare 1, 2, 1, 2, primul număr de după 1 e tot 1, dar pentru mai multe exemple vă așteptăm cât de curând pe aici pentru a citi un articol savuros) dar a urmat inevitabil o energie mult prea frumoasă și ne-am distrat copios, nu am mai fi vrut să plecăm acasă, dacă e după noi, organizatorii. Se pare că nici după cel puțin un an în care astfel de wokshopuri sunt la ordinea vinerilor, nu ne putem sătura. Iar acesta este cel mai bun răspuns la întrebarea Cum este în I.D. Fest?

 

În concluzie, dacă un meci de LOL, DOTA sau orice mai joacă tineretul în ziua de azi, sau o sesiune de cumpărături e mai super decât vreo câteva ore de distracție garantată și workshop-uri, ne pare rău pentru tine. Avem încredere că te vei răzgândi. Așa că nu uita! Vineri9 octombrie, C.N. Vasile Alecsandri, liceul acela de lângă Cancicov, ora 16:30– ultima zi, ultima șansă de vedea cu ochii tăi câte și mai câte îți poate oferi I.D. Fest-ul! Și asta doar așa, ca să te vedem la interviuri. După vei vedea ce înseamnă cu adevărat să faci parte din comitetul de organizare a unui festival de teatru. Haide că nu ne referim la task-uri și la cărat sticle de 5L de apă!

12095270_941966719208809_2628676742311211203_o

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment