New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Ghici cu cine ai întâlnire mâine?

5 departamente. Megafoane, computere, petreceri, cuvinte şi dosare la purtător. Un carnaval I.D. Fest, la care ești și tu invitat!

În paşi de dans, departamentul de Activităţi invită Lucrul Manual la un flamenco. Redacţia se îmbracă în cuvinte şi dansează boem. De partea cealaltă, Grafica e colorată, ca întotdeauna, şi adoptă un sil robotic. Publicitatea strigă şi cheamă pe toţi, chiar şi pe tine, la carnaval! Lumina, muzica, se opresc. Uşile se deschid iar pe ringul de dans urcă o noutate: un departament de Secretariat nou-nouţ, aranjat la patru ace ( Lucrul Manual a fost pe acolo, şi-a făcut treaba)!

După cum ai putut observa, departamentele I.D. Fest au dat de ceva vreme startul distracției! Dar tu?

12079942_941966129208868_3596288134761702369_oDacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă absolut ingenioasă, să faci ceea ce îți place în cele mai distractive moduri, să fii cel mai priceput la samurai, să fii geniu la lipit afișe, să ai cele mai faine zile de vară, să îți pui în valoare ideile și să ți le faci auzite, să vezi pe pielea ta cum este să porți badge de organizator, atunci există un singur loc unde poți să ai parte de toate acestea, plus muuulte altele, pe care de abia așteptăm să le descoperi. Se numește I.D. Fest și ți-ai dat întâlnire cu el mâine, la 16:30, la Colegiul Național Vasile Alecsandri, în caz că nu știai deja.

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment