New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Cui îi spunem astăzi ,,La mulţi ani”?

Horia_Suru_1Astăzi, 23 octombrie 2015, sărbătorim una dintre cele mai emblematice figuri care ne-au călcat pragul până acum, în persoana lui Horia Suru. Regizor şi actor independent cu multe proiecte la activ, Horia Suru este preşedinte şi membru onorific al juriului pe parcursul zilelor de festival şi totodată cel care a pus bazele însuşi proiectului ,,I.D. Fest”, cu mai mult de 15 ani în urmă.

 

Absolvind  facultatea de actorie a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca şi lucrând ca actor independent încă din liceu, şi-a înfiinţat o companie de teatru proprie, “Too Many Humans” alături de care şi-a demonstrat aptitudinile actoriceşti şi regizorale pe scena Teatrului Municipal “Bacovia” din oraşul natal, Bacău.

 

Ca trainer, a avut oportunitatea de a ţine ateliere în Belgia, Statele Unite, Franţa şi nu în ultimul rând, în cadrul festivalurilor de teatru pentru tineri din România, printre care şi I.D. Fest. Proiectele sale includ spectacole precum: ActOrchestra (2014), LSD Theatre Show (2013), We Are Camera (2012), A Safe Place (2010) şi multe  altele.

 

Noi îi urăm domnului Horia Suru un călduros La mulţi ani!,alături de respectul şi recunoştinţa deplină pe care i-o purtăm, întrucât a fost şi va rămâne o parte esenţială a tot ceea ce înseamnă I.D Fest

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment