New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Faceți cunoștință cu Roberta și Dariana

Le-am găsit libere pentru câteva minute, la una dintre ședințe, pe cele două coordonatoare de proiect și le-am strecurat în agendă, câteva întrebări. Au fost mai mult decât încântate să răspundă, iar dacă sunteți curioși, uitați ce am cules:

11402952_833775350024735_1387936088254577305_nRoberta Goldan            Dariana Kiriacopulu12119948_924116404329072_3682235558777891969_o

Povestiți din experiența voastră I.D. Fest.

Roberta: Am aflat de I.D. Fest de la sora mea, care a fost timp de patru ani în acest proiect și în trupa de teatru A.C.T., urmând ca eu să mă alătur în clasa a IX-a. Au fost cei mai frumoși doi ani din viața mea, iar acum că am ajuns coordonator de proiect, realizez în sfârșit,ce responsabilități sunt de fapt în spatele tuturor activităților minunate din cadrul proiectului.

Dariana: Pentru mine I.D.Fest-ul a fost si încă este o experiență unică. Sunt fascinată de modul în care aproape 60 de persoane reușesc să formeze o echipă în mai puțin de un an și, mai mult, să organizeze un festival național de teatru. Îmi place că munca în cadrul I.D.Fest este distractivă și mereu utilă. Cred că e imposibil să nu câștigi experiență în această echipă.

 

Acum sunteți coordonatoare de proiect. Ce vă propuneți pentru această ediție de I.D. Fest, ajunsă, iată, la numărul 17?

Roberta: În acest an ne-am propus să inovăm conceptul de I.D.Fest. Restul este secret.

Dariana: Vrem să ,,modernizăm” festivalul, să-l mediatizăm prin toate mijloacele posibile, mai ales media, având în vedere că cei mai mulți tineri își petrec o mare parte din timp pe rețele de socializare. Vrem să îl colorăm și să îl dinamizăm mult mai mult.

 

Primele impresii de la conducere.

Roberta: Este destul de greu să ,,ai grijă” și să coordonezi aproximativ 60 de adolescenți. Pe lângă aceasta, este minunat să observi ,,copii”  crescând cu tine și cu ajutorul tău.

Dariana: Sunt foarte încântată de echipa pe care am format-o și vreau să ajung să cunosc fiecare organizator și să am o legatură cu fiecare.

 

Ce așteptări aveți pentru această ediție?

Roberta: Sper ca această ediție să fie una care va rămâne în mintea tuturor, din orice punct de vedere.

Dariana: Sper să fie o ediție memorabilă, atât pentru organizare, cât și pentru participanți, chiar și pentru orașul Bacău. (doar aspecte pozitive 🙂 )

 

Spuneți un sfat pe care l-ați primit și vreți să-l transmiteți mai departe.

Roberta: Sfatul pe care l-am primit este unul referitor strict la mine și este acela de a avea mai multă răbdare.

Dariana: Dacă îți dorești ceva, dacă ai un scop sau un vis, dacă vrei să faci ceva, nu te lăsa influențat de părerile altora, fă ceea ce simți și vrei și nu renunța niciodată!

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment