New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Vă place jazz-ul?

11221535_1677417055810210_1943475229055867177_n

Poză preluată de pe facebook

Unora chiar le place jazz-ul. Dacă vreți să vedeți cum va fi un weekend de muzică, Bacăul va fi gazda primei ediții a evenimentului Bacău Jazz Festival, ce se va desfășura pe parcursul a trei zile (6-8 noiembrie), organizat de către Teatrul Municipal Bacovia.

 

Capetele de afiș ale festivalului sunt renumiții saxofoniști Kenny Garrett și Al DiMeola, ce vor susține concerte extraordinare. Lor li se vor alătura muzicieni atât din țară cât și din străinătate în proiecte precum EBQ (proiect muzical româno-american), Sarea Pământului (un proiect muzical România – Republica Moldova) etc. Festivalul va fi completat de o secțiune Jazz-poetry, o expoziție de fotografie dedicată jazz-ului, a artistului Marius Mihalache, proiecții de filme, jam session.

 

Pentru a afla programul, mai multe informații cât și prețul biletelor, accesați pagina de Facebook a Teatrului Municipal Bacovia.

 

Nouă ne place mult ideea și acest nou concept bacăuan, care aduce mai aproape orașul Bacău de titlul de Capitală Europeană a Culturii. Noi vom fi acolo, dar tu?

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment