New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Ai medie de Stage?

medie

Primul semestru de școală a luat sfârșit, dar te anunțam că nu toate mediile s-au încheiat! I.D. Festul te provoacă să demonstrezi că ești de nota 10 la entuziasm!

 

Fără teste, fără ascultări, dacă e sfârșit de scoală, atunci e sigur și petrecere! Vrem să vedem dacă ai medie de Stage! Adună-ți toți prietenii, energia pozitivă și haide la petrecere! Dar dacă pe 11 seara vei alege să stai acasă, cu nota de trecere, următoarea zi te vei întâlni cu restanţe. Așa că, ce mai aștepți?

 

Pe 11 februarie, începând de la ora 21:00,  trebuie să îţi motivezi absenţele la distracţie. Unde? În The Stage Bacău. Media aici se câștigă cu voie bună, zâmbete și, desigur, pe cât de dispus ești să te distrezi.

 

Bonus: Petrecerile I.D. Fest promit mai mult decât un simplu party celor care aleg să se distreze împreună cu noi. Îți propunem să vii și să afli despre ce vorbim. Dimineață, te invităm pe event-ul de pe Facebook ca să descoperi ce ți-am pregătit în plus! Link-ul este chiar aici: https://www.facebook.com/events/941282799289734/

 

Ne vedem la petrecere!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment