New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Oldies, ne vedem la Pool Party

Ți-e dor de pool party-ul din timpul Festului? Și nouă, așa că am găsit remediul!

 

Doctorii noștri ne-au recomandat tratamentul IDeal, valabil doar pe 21 mai, la Principe Pool. Se prescrie o supradoză de oldies (fără reacții adverse documentate), sub supravegherea noilor organizatori. Pentru efecte imediate, pacienților li se recomandă să urmeze tratamentul cu strictețe!

 

Nu ești curios să vezi dacă funcționează? Am adresat o întrebare vechilor participanţi ai festivalului. Vrei să aflii răspunsurile lor la întrebarea „De ce să te înscrii la ID Fest?”

 

„Păi pentru oameni, pentru legăturile care se leagă în cadrul ID Fest-ului. Pentru câţi oameni diferiţi şi la fel în acelaşi timp cunoşti. Pentru party-urile fest-ului care sunt incomparabile, deci şi ăsta e un motiv. Şi sincer nu ştiu, nu am motive pentru care nu aş face asta.” (Ana Boatcă – Departamentul de activităţi, ID Fest ediţia 16)

 

„Pentru experienţă în primul rând. Pentru şansa pe care ţi-o oferă în acest sens, de a întâlnii oameni noi, de a simţi emoţii noi, de a învăţa multe lucruri şi de a progresa pe toate planurile. Pentru petrecerile unice şi pentru workshop-urile inedite. Pentru că e o aventură pe care nu o poţi rata!” (Diana Buruiană – fost chief al departamentului de redacţie, ID Fest ediţia 17)

 

,,Pentru că la Fest întâlnești cele mai faine party-uri cu cele mai bune playlisturi . Pentru că Festul are cel mai șmecher poolparty ce reprezintă totodată o emblemă a festului . Pentru ca să reîntâlnești oamenii dragi ție după o lungă perioadă de timp și să împărtășiți cel mai șmecher festival. Pentru că nopțile la foișoare cu sunete de chitări sunt cele mai faine și de neuitat, momente de care ai parte numai in Fest. ( Cătălina Ciută – Departamentul de publicitate, ID Fest ediția 17)

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment