New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

10 motive pentru care să vii la recrutările I.D.Fest

Dacă în ultimele zile te-ai întrebat ce se întâmplă cu event-ul misterios pus la cale de I.D. Fest, ei bine, momentul adevărului a venit.

 

Te așteptăm vineri, 23 septembrie, de la ora 16:00 la Colegiul Național Ferdinad I pentru a participa la recrutările pentru echipa de organizare a Festivalului Național de Teatru pentru Tineri, care de 18 ani transformă zilele de iulie în spectacol, iar restul anului într-un voluntariat cum nicăieri nu mai întâlnești.

 

Îți garantăm că nu o să regreți și o să îți dorești să mai treci pe la noi, de fiecare dată. Dacă încă nu ești convins, uite 10 motive pentru care merită să vii pentru a cunoște spiritul I.D. Fest-ului:

14434984_1205625369509608_2831932741312569971_o

 

1) Pentru a face ceva mișto cu timpul tău liber. Dacă nu ești a 12-a și nu ai BAC-ul, sigur ai destul timp liber și e posibil să nu știi ce să faci cu el. Dacă erai în căutare de ceva pentru a-l umple într-un mod distractiv și util, te ajutăm noi.

 

2) Pentru a cunoaște oameni noi. Nu numai că o să cunoști o mulțime de persoane interesante, dar cu unele dintre ele o să ajungi te înțelegi atât de bine, încat vor deveni un motiv în plus să vii cu mult drag la I.D.Fest.

 

3) Pentru a realiza un festival așa cum ți-ai dorit. Cum ar fi să participi la un festival gândit de tine? Dacă îți place cum sună, te așteptăm la recrutări.

 

4) Pentru a susține cultura din Bacău. Împreună putem să facem ca luna iulie să vibreze de cultura teatrului tânăr, și nu numai.

 

5) Pentru a cunoște persoane din lumea teatrului. Ce îți poți dori mai mult de atât?

 

6) Pentru a face parte din ceva care este benefic pentru tine. La I.D. Fest nu există limite în ceea ce privește învățatul. Și totul se întâmplă alternativ, ceea ce credem că este extraordinar!

 

7) Pentru departamente. Organizarea festivalului este împărțită pe departamente, fiecare cu o specialitate diferită. Și nu se poate să nu devii expert!

 

8) Pentru a vedea cum munca dintr-un an devine realitate. Crede-ne, nu există satisfacție mai mare decât să lucrezi la un proiect timp de un an, iar apoi să îl vezi realizat. Așa ceva poți simți doar la I.D. Fest.

 

9)Pentru că îți va plăcea la nebunie să mergi la ședințe. De ce? La ședințele Fest-ului râzi, glumești, râzi din nou, iar în același timp, ești un voluntar adevărat!

 

10) Pentru a organiza cele mai mișto petreceri din Bacău. Știm că ai auzit de petrecerile I.D. Fest și de cât de tare se distrează tinerii. Știm sigur că vrei și tu să participi la ele.

 

Vino și tu să descoperi alte motive pe lângă cele zise de noi și convinge-te că aici este locul unde trebuie să fii! Nu uita, vineri, 23 septembrie, ora 16:00, la Ferdinand! Te provocăm să îți descoperi IDentitatea!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment