New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

TreCe iarna, vine I.D.Festul

Te-ai întrebat cumva unde au dispărut organizatorii ID Fest timp de 4 zile? Hashtag-ul #TC10 nu ți se pare deloc cunoscut? Dacă încă ești nelămurit, atunci uite cum stă treaba:

 

Training Camp-ul, zis și TC, este o simulare a festivalului de teatru din iulie și are scopul de aduce împreună toți tinerii organizatori, care vor simți ce înseamnă I.D.Fest. Ediția a 10-a s-a desfășurat în perioada 16-19 februarie și a fost plină de zâmbete (70 mai exact).

 

training-camp-1

 

În Durău, îndrumaţi de traineri, organizatorii  au descoperit noi metode pentru a crea un festival de neuitat. Sau bucurat de workshop-urile de team-building și încredere. Fie că au fost niște pioni sacrificați pentru binele regelui sau o scândură așteptând să fie prinsă de ceilalți, workshop-urile i-au făcut mai creativi și i-au ajutat să realizeze că 32 de oameni pot încăpea lejer pe 8 scaune. Și au participat la Treasure Hunt purtând doar pijamale!

Noaptea, creativitatea le-a fost din nou pusă la încercare, dar de data asta pe ringul de dans.

 

Cu toţii aşteptăm cu nerăbdare vara, iar dacă vrei să simţi şi tu spiritul I.D Fest, te aşteptăm cu braţele deschise la activitățile care pregătesc majoratul! Promitem că vei fi dat, prins și învârtit pe spate de uimire.

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment