New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Duminica tinerilor băcăuani

Ai trecut duminica aceasta prin centrul Bacăului și te-ai întrebat ce este cu atât de multă energie tânără? Nu știi ce s-a întâmplat ? Orașul nostru a sărbătorit cu mare fast deschiderea programului Bacău- Capitală a Tineretului.
Organizatorii I.D. Fest au fost și ei prezenți, împărțind trecătorilor limonadă mai cu gheață, mai fără gheață, pentru oamenii dispuși sa dea un like și un share la pagina de Facebook a festivalului. Pe lângă asta, a avut loc și un mic atelier de pictură pe măști organizat special pentru micii trecători dornici să pună o pată de culoare acestei zile. Am transformat o zi de duminică într-o petrecere care a durat toată ziua. Am împărțit zâmbete, limonadă și am imortalizat cele mai frumoase momente fotografiind oamenii pe “scena” noastră. După dezvăluirea statuii, mare zarvă a urmat să fie. Nu am uitat să dansăm pe muzica celor de la The Feelings, Golan și CTC, care au ținut-o în culoare până-n noapte.

 

18359171_1506033796135429_8876042173192716230_o

 

Astfel, pe data de 7 Mai 2017, Bacăul a simțit pentru prima dată ca este capitala tineretului. Nu rata următoarele evenimente, iar dacă te afli printre cei care au făcut o poza cu rama I.D. Fest, te așteptam pe pagina noastră de Facebook.

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment