New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

ZidArt sparge zidurile monotoniei!

Două zile – atât ne-a trebuit nouă, tinerilor voluntari din Bacău să transformăm o stradă aparent banală într-una plină de culoare. N-a fost praf de zâne, dar a fost ZidArt.

 

IMG_8564.jpg

 

Pe 24 si 25 Iunie, Bacăul a fost cu adevărat marcat de z’ID’art, eveniment ce a adus o energie veselă, plină de zâmbete și de activități de artă urbană și sportive. Prima zi a fost una plină datorită concursului de kendama, iar juriul a fost unul pe măsură: Max Norcross, Eddy Cooper şi Oase, nume grele în rândul jucătorilor de kendama. Sportul a fost și el prezent, datorită celor de la Decathlon care ne-au pus la dispoziție mese de tenis, coșuri de baschet și alte echipamente.

 

IMG_8348

 

A doua zi a continuat cu un eveniment la fel de important: Graffreedom, unde artişti importanți şi-au demonstrat talentul care va rămâne acum mult timp la vedere. Serile s-au încheiat cu concerte ce au adus artiști locali alături de rapperi cunoscuți pentru a ne bucura de același lucru, împreună – muzică. Ocru, bassaraab, WTF, Raku, Omu Gnom și Dj Undoo sunt câteva nume alături de care tinerii orașului au redat o atmosferă de festival zonei.

 

IMG_8080

 

Culoare a fost, muzică a fost, distracție evident. Aceste zile au fost doar o parte din vara Capitalei Tineretului. Fii pe fază pentru că se anunță activități de la care nu vrei să lipsești!

 

IMG_8628

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment