New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Recrutările continuă!

Vineri, 29 septembrie, am umplut din nou curtea liceului Ferdinand I cu energia, veselia și entuziasmul recruților și a organizatorilor!

 

Tinerii au avut ocazia să descopere departamentele și să facă încă un pas spre interviurile care se apropie ușor, ușor. Texte ingenioase sau concepte creative, arta photoshop-ului sau obiecte lucrate manual, editare foto-video sau tabele de toate tipurile si mărimile au captat atenţia adolescenţilor pe parcursul prezentărilor.

Și pentru că organizatorilor I.D.Fest nu le stă în fire să nu facă ceva dinamic, ne-am lăsat conduși de val la workshop-uri, unde am dansat cu energie, am descoperit cum e să fim delfini și am bătut ritmuri. Pentru că I.D. Fest nu este I.D. Fest până nu ne testăm concentrarea, am fost iar samurai agili. Atmosfera s-a încheiat tot în stilul nostru, pe ritmul ”Beat don’t stop” alături de nelipsitul HAKA.

 

Te-ai decis acum că vrei să vii și tu, dar crezi că e prea târziu? Ei bine mai ai o șansă să vezi cu ochii tăi cum este atmosfera I.D. Fest, vinerea viitoare, la Ferdinand, la ora 16:00.

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment