New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Ultimul val de recrutări!

Aventura a luat sfârșit dar călătoria abia acum începe! Vineri, 6 octombrie, în cadrul Colegiului Ferdinand, a avut loc ultima strigare la cea din urmă sesiune de recrutări.

 

Am avut prilejul de a vă face să gustați puțin din atmosfera I.D. Fest, ținând workshop-uri diferite în funcție de departament. Ne-am împărțit în doua grupe iar recruții au dat ce a fost mai bun ca echipa lor să câștige. Tot ei au spus cele mai bune glume pe care le știau și au fost mai atenți decat vor fi vreodată la școală ca să nu fie “împușcați”.

 

 

Pe parcursul a trei săptămâni am legat noi prietenii, am râs din tot sufletul si am împrăștiat voie bună. Și ăsta e doar începutul experienței de organizator I.D. Fest. Și pentru că v-am obișnuit cu expresia “Unde e I.D.Fest, e distracție”, sâmbătă am dat mare petrecere în The Stage în cinstea unor vineri petrecute cum trebuie și a interviurilor care urmează.

 

 

Aşadar, tot ce mai ai de făcut este să vii cu încredere la interviuri! Advertising, ITS, Redacție, Logistică, Grafică sau Foto-Video, te așteaptă să faci parte din echipa lor!

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment