New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Faceți cunoștință cu Boboc și Gherman!

Gherman și Boboc, pe numele lor complet: Gherman Alexandra și Boboc Raluca, sunt cele două coordonatoare care stau anul acesta la cârma vasului I.D. Fest, ajuns, iată, la ediția a 19-a. Ca să le cunoaștem mai bine, le-am pus câteva întrebări:

Ce este Festul pentru voi?

Gherman : Festul pentru mine reprezintă cea mai frumoasă perioadă a liceului. Am cunoscut o mulțime de persoane geniale cu care nu m-aş fi gândit niciodată că pot lucra.

Boboc: Nu cred că îi pot da o definiție… pentru mine, Festul este ca o sărmăluță…are o grămadă de ingrediente ( fericire, frică, responsabilitate, entuziasm, încredere etc.) toate adunate într-un singur loc.


Care sunt principalele obiective pe care vreți să le atingeți în aceasta ediție a festivalului?

Gherman: Anul acesta vrem ca echipa de organizatori să fie din ce în ce mai unită, să aducem chestii noi festivalului și să oferim o experiență de neuitat trupelor și în același timp, să ne distram.

Boboc: Principalul obiectiv e să iasă Fest-ul.

Cea mai bună glumă auzită la Fest?

Gherman: Cine a încuiat HQ-ul?

Boboc : Azi pot să stau și să dorm.

Care este cea mai frumoasă amintire din Fest?

Gherman: Eram in ID 17, pe la ora 4 dimineața, în foișorul căminului, cu oameni pe care nu-i cunoșteam absolut deloc și 2 chitări. Am cântat împreună până la răsărit.

Boboc: Eram la ID18 si trebuia să mutăm niște scaune într-o dubă. Problema era ca scaunele erau în cel mai îndepartat corp, duba era în fața liceului si niciunul dintre noi nu avea permis de conducere. Am decis totuși să aducem duba mai aproape așa că m-am urcat la volan si primind indicații de la cațiva din spate am plimbat mașina prin curtea liceului. Ne-am terminat treaba repede fără să lovim nimic :)).

Cum vi se pare experiența de coordonator între responsabilitate și distracție?

Gherman: Consider că dacă faci ce îți place, responsabilitatea și distracția se îmbină perfect.

Boboc: Nu cred că am experimentat încă prea mult din această experiență dar anu’ ăsta am plecat la drum cu gândul că dacă până acum Fest-ul mi-a oferit atâtea experiențe de neuitat, acum a venit rândul meu să ajut la formarea experiențelor celorlalți.

Un sfat pentru organizatorii de anul acesta?

Gherman: Implicati-vă 100%, trăiți fiecare moment, fiți spontani şi deschişi lucrurilor noi! Nu veți regreta!

Boboc: Nu vă faceți asteptări pentru că Festul vă va surprinde oricum!

 

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment