New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Despre Training Camp, despre familie

4 zile. 13 traineri. 80 de organizatori. Sute de lacrimi. Training Camp-ul este mai mult decât o tabără de pregătire pentru festivalul din vară. În perioada 15-18 februarie noi, tinerii organizatori I.D. Fest, am fost împreună să învățăm, să avem încredere, să ne acceptăm și să ne iubim unii pe alții.

Înca din autocarul cu destinația Durău,  până într-o sală prea mică să ne încapă pe toți, ne-am privit în ochi zi de zi și am fost mai apropiați și mai sinceri ca niciodată. Începând cu Treasure Hunt, unde inteligența și colaborarea au fost testate încă din primele clipe, până la filmulețele departamentelor, un weekend aparent banal a reunit zeci de oameni diferiți într-un loc al conexiunilor. Organizatorii noștri au dispus de încredere oarbă la workshop-urile ținute de traineri, când au fost cărați pe brațe sau prinși de ceilalți coechipieri, când au fost piese de șah sau păpuși de teatru. Dar Training Camp-ul nu este doar despre efort ci și despre timp de calitate petrecut cu oameni mișto.

 

Nu au lipsit nici petrecerile: 3 tematici diverse, costume si aceeași constantă – distracția. Cu muzica bubuind în boxe și cu euforia impregnată în piele, s-a dansat până dimineață.
Efortul a fost îmbinat cu emoții multe și diverse, s-a plâns de fericire, de nervi, de supărare și fiecare dintre noi s-a eliberat de ceea ce avea pe suflet.

 

 

Au fost 4 zile în care conceptul de training și-a câștigat numele pe deplin, pentru că această tabără nu te pregătește doar pentru festival și cum să reacționezi în situații sub presiune: e o pregătire sufetească. Te provoacă să creezi o conexiune cu o persoană căreia nu îi știai numele în urmă cu 2 zile. Te provoacă să fii conștient de sine și să îți depășești limitele. Te provoacă să treci de granițele impuse de societate cum că tinerii ar fi ignoranți.

 

Lacrimi, zâmbete, îmbrățișări, câte un “Mulțumesc” sau un “Nu vreau să plec”. Astea sunt cuvintele cheie care descriu perfect atmosfera generală de la finalul Training Camp-ului. La sfârșitul celor patru zile, printre lacrimi de bucurie și îmbrățișări, toți am avut un singur slogan în suflet: ”Eu sunt I.D Fest”.

Tags:

    Related Posts
    Leave A Comment

    Leave A Comment