New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

De la rădăcini, Original.

De la rădăcini, Original.

FB_IMG_1525715074687

O călătorie în timp. De la sămânță la rod bun. 19 ediții, peste 2000 de tineri. Zeci de generații care au fost pământ fertil, îngrășământ natural si lumina propice pentru ceea ce e azi I.D. Fest!

FB_IMG_1525715074687

E timpul să te înscrii

 

Se iau 80 de adolescenți în 6 departamente. La origine nu eram nici măcar jumătate din câți suntem acum dar de-a lungul timpului, am realizat lucruri minunate. Unul dintre ele e site-ul ăsta cool de pe care tu citești ce mai scriem noi, ăștia micii de la redacție, la secțiunea “Blog”. După multă muncă, iată și una dintre primele recolte: La ediția a 19-a, nu numai că te poți înscrie de pe site dar în momentele în care ți se face dor, poți găsi aici o mică parte din I.D. Fest. Poți afla tot ce-i nou și bineînțeles, poți să ne cunoști mai bine. 

sigla site

 

Învățăceii trebuie să stea mereu la lumina bună așa că ne-am luat bec nou. Cum? În colțul din stânga sus stă mereu aprinsă, fără buton de stingere, sigla I.D. Fest. Funcționează doar pe bază de energie ecologică și are un fitil mult prea șmecher, zicem noi. Cu lumina bună, avem toate motivele să fim nerăbdători si plini de energie. Drept pământ fertil avem scena Teatrului Municipal Bacovia pe care se nasc, cresc si înfloresc zeci si sute de talente.

 

Avem tot ce ne trebuie că să fie rod bun anul asta la I.D. Fest, adică cel mai cool festival de teatru din câte există! Fii sigur că nu-l ratezi si înscrie-te la festival :

Inscrieri

Tags:

    Related Posts