New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

10 JUL 2018

Ingenious Drama Festival - Editia a 19-a

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Mins
 • 00
  Secs
HomeInscrieri I.D. Fest 19
Inscrieri I.D. Fest 19

Inscrieri I.D. Fest 19

Ding Dong, Ding Dong! Ai auzit? START ÎNSCRIERI Ingenious Drama Festival 19! Anul acesta, arată-ne cât de original ești! Faci parte dintr-o trupa de teatru și ai un spectacol? Sau poate vrei ca scena sa fie doar a ta și să ai propriul One Man Show? Îți place să scrii iar “Dramaturgie” este unul dintre cuvintele tale preferate? Locul tău este printre noi. An de an aducem teatrul tânăr din toată țara la Bacău! Înscrie-te pănă pe 1 Iunie și vino alături de noi într-o călătorie spre începuturi!

Trupe

Înscrie-te
Tu și colegii tăi de trupă împărtășiți o mare mare pasiune pentru teatru și vreți să puneți în scenă un spectacol cu totul și cu totul autentic? Hai la I.D. Fest! Scena “Teatrului Municipal Bacovia” este pregătită, mai rămâne doar să vă înscrieți!

One Man Show

Înscrie-te
E momentul tău să ieși din carapace! Indiferent de studii sau experiență, dacă ai încredere, ești original și simți că poți face să vibreze orice celulă dintr-o sală de teatru, locul tău e garantat la I.D. Fest!

One Man Show Studenți

Înscrie-te
Ești deja în anii de studenție dar in your bucket list încă a rămas nemarcat un One Man Show pe scena I.D. Fest? E momentul să dai tuturor câte putin din energia ta, să împarți talentul cu tot publicul băcăuan și să ne arăți cât de original poți tu sa fii!

Dramaturgie

Înscrie-te
Poți da frâu liber imaginației folosind doar un pix și o foaie? Nu ai nevoie decât de o mâna de personaje sau poate, de un conflict puternic? Mai pe scurt: îți poți face auzit mesajul printr-o piesă de teatru? Dacă da răspunsul e afirmativ, ai toate motivele să te înscrii!