Instrucțiuni

  1. Dă play video-ului de mai jos:

http://https://www.youtube.com/watch?v=WXrdYwG17PE

2. Spor la citit!

Ai avut impresia că timp de 4 zile  lipsește ceva din Bacău și nu știai ce? Avem răspunsul: organizatorii I.D. Fest au fost plecați la Durău, pentru a participa în Training Camp!

Ajunsă la ediția a 9-a, tabăra de antrenament, ce a avut loc între 18-21 februarie, este o simulare a festivalului ce își ridică cortina în vară, desfășurată  anul acesta sub conceptul colorează cerul cu o pensulă! Training Camp-ul înseamnă 4 zile de team builiding, în care am învățam să funcționăm ca echipă, să avem încredere unul în altul, în care am lucrat împreună la workshop-uri și workshop-uri, fiecare mai provocator decât celălalt, alături de traineri invitați, în care am avut parte de concursuri, unde ne-am pus la bătaie mișcările de dans, creativitatea și talentul la rezolvat ghicitori strategice, toate cu scopul de a face festivalul de teatru I.D. Fest atracția principală a verii tale! Workshop-uri geniale, petreceri tematice și activități, cum s-ar spune prin redacție, demențiale, s-au întâmplat în Training Camp,care este și experiența pe care o poți trăi dacă te hotărăști să faci parte din echipa I.D.Fest.

Felicitari tuturor și mulțumim că împreună am fost Training Camp 9! Atenție cititorilor! Standardul a fost ridicat, deci țineți-vă tare pentru că vă promitem un festival care vă va da pe spate!